21 Kasım 2011 Pazartesi

Gecenin kahramanları Carson ve Turgay..

     Bursaspor, Samsunspor'u 1-0 yenerek 5 maçlık galibiyetsizlik serisine son verirken gecenin kahramanı İngiliz kaleci Scott Carson'dı.. Bursaspor, -rakip 10 kişi kaldıktan sonra- her ne kadar çok pozisyona girmiş ve değerlendirememiş olsa da maç 11'e 11 oynanırken yine beklenenden uzaktı. Samsunspor, bu bölümde birçok pozisyondan yararlanamadı. İngiliz kaleci Scott Carson bu gece 3 müthiş kurtarışla geceye damga vuran isimlerden biri oldu. Özellikle ilk yarıda Mustafa Sarp'ın altı pastan şutunu çıkarmasına şapka çıkarılır.. Önceki maçlarda yaşadığı konsantrasyon sorunlarını aşabilirse ligin en iyi kalecilerinden biri..
     Gecenin asıl kahramanı ise Turgay Bahadır'dı. Hakeme topu eliyle aldığını itiraf edip golü iptal ettirmesi liglerimizde pek alışık olduğumuz bir durum değil. Kocaman bir tebriği hakediyor.. Endüstriyel futbola karşı Turgay Bahadır :)

2 yorum:

  1. Hep küçüklüğümden beri hayal ederdim bir gün bir futbolcu kendi hatasını hakeme söylese kararı değiştirebilir mi diye. Helal olsun gerçekten demek ki küçükken kahramanım Turgay'mış:)

    YanıtlaSil
  2. turgay'ın maç 0-0 giderken takımı öne geçiren golde, seyirci baskısına rağmen bunu yapabilmiş olması ayrıca önemli..

    YanıtlaSil