27 Kasım 2011 Pazar

Top Eleven Token Hilesi

Öncelikle bilmeyenler için konuya soru-cevap şeklinde kısa bir giriş yapalım..

Top Eleven nedir?
Top Eleven Facebook üzerinden de oynanabilen bir online futbol menajerlik oyunudur. TopEleven.com sitesi üzerinden ya da Facebook hesabınızla oynayabilirsiniz. Benzerlerine göre oldukça zevkli ve gerçekçi bir oyun olduğunu da belirtelim..

Token ne işe yarar?
Top Eleven'da en çok ihtiyaç duyulan şey token yani jetonlardır. Özellikle transfer yapmak için mutlaka tokene ihtiyacınız var. Oyun günlük ya da maç başına 1 token verse de bu pek yeterli olmuyor çünkü çok sayıda tokeniniz olmadan iyi transferler yapmanız çok zor. Oyunda kredi kartıyla almak yani gerçek parayla token alabiliyorsunuz ama biz size para harcamadan token kazanmanın yolunu anlatacağız.

Bu yazıda ne anlatılıyor?
Aşağıdaki adımları uygulayarak, sadece reklam videoları izleyerek token kazanabilirsiniz. Başlıkta token hilesi olarak geçse de aslında bu oyun için bir hile sayılmaz, çünkü sponsor reklamları izleyeterek token veriyorlar zaten. Ancak ülkemizden yapılan girişlere token vermiyorlar. Biz aşağıda, kendimizi yurtdışında bir ülkeden giriyormuş gibi göstermeyi ve bu sayede token kazanmayı resimli bir şekilde anlatacağız..

1. Adım:
Türkiye IP adreslerinden reklam videosu izleyemediğimiz için başka ülkelerin IP adresleriyle bağlanmamız gerekiyor. Bunun için nntime.com linkine tıklayarak buradan yurtdışında bir ülkeden IP adresi alıyoruz. Bu sayfaya girdikten sonra İspanya, İngiltere, Amerika, Almanya, Fransa seçeneklerinden birini tercih edip proxy için IP ve port numaralarımızı alıyoruz. (Ben İspanya'yı tercih ediyorum)

2. Adım: Biraz önce aldığımız ip ve port numaralarını tarayıcımızın ayarlar kısmına giriyoruz. Örneğin Google Chrome için yapmanız gerekenleri adım adım anlatalım. Chrome tarayıcınızda "Seçenekler" bölümüne girdikten sonra orada "Gelişmiş Seçenekler" kısmına geçiyoruz. Açılan sayfada "Ağ" satırındaki "Proxy Ayarlarını Değiştir" butonuna tıklıyoruz ve açılan pencerede "Yerel Ağ Ayarları" butonuna tıklayıp biraz önceki siteden aldığımız IP adresi ve port numaralarını aşağıdaki resimdeki şekilde buraya giriyoruz.

3. Adım: Oyuna facebook üzerinden değil direk kendi sitesi TopEleven.com'dan giriyoruz. Üstte Win Tokens butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfada Supersonics Ads butonuna tıklarak sayfaya giriyoruz. Açılan sayfayı seçtiğiniz ülkenin dilinde görüyorsanız doğru işlemi yapmışsınız demektir. Bu sayfada üstte Video sekmesi çıkacak. Buradaki videoları izleyerek token kazanmaya başlayabilirsiniz, izlediğiniz her video için 1 token kazanacaksınız. Bol kazançlar..

5 yorum:

  1. TOKEN KAZANMA HİLESİ SONUNDA BULUNDU. TÜRKLER KAZANSIN DİYE PAYLAŞIYORUM. PROGRAM VE DETAYLI KULLANIMI AŞAĞIDAKİ LİNKTE. ŞİMDİDEN BOL TRANSFERLER...

    http://turbobit.net/q49jgwbic7ow.html

    YanıtlaSil
  2. kardeş kullanıcı adı ve şifre istiyor

    YanıtlaSil
  3. eee
    anlamadım ne açıyo ne yapacağımıda bılmıyom

    YanıtlaSil
  4. hiç bı halt olmuyo ulan varya bunun hack kını bız turkler bulamadık galıba herkes bılıyo bı bız blmıyoruz

    YanıtlaSil