13 Aralık 2012 Perşembe

Blogger Numaralı Sayfa Navigasyonu

     Bloggerlar için çok renkli ve orijinal bir eklenti. Blogunuzun ana sayfasında altta klasik "Önceki Kayıtlar/Sonraki Kayıtlar" linklerini sayfa numaraları görünecek şekilde değiştirmek ister misiniz? Örneğini yandaki resimde ve sitemizin altında görebileceğiniz bu eklenti ile hem ziyaretçilerinize istediği sayfaya direkt geçiş yapma şansı verebilir hem de seçeceğiniz tasarımla blogunuzda daha şık bir görüntü yaratabilirsiniz.

     Bu uygulamayı sitenize eklemek için yapmanız gerekenlere gelince; ilk önce buraya tıklayarak gireceğiniz sayfada istediğiniz tasarımı seçebilirsiniz. Biz 5. sıradaki "Stylish Numbered Page Navigation Widget with Colored Styles For Blogger" seçeneğinden bir tasarım seçtik, bu kısım tamamen sizin zevkinize kalmış. Daha sonra o tarzın içinde istediğiniz renk tonlarından birini seçip, sayfa başına kaç kayıt görüneceği, Prev/Next yerine Önceki/Sonraki gibi özelleştirmelerinizi yapabilirsiniz.

     Bu işlemden sonra önce "Generate" butonuna, sonra da "Add to Blogger" butonuna tıklıyoruz. Açılan sayfada ister direkt blogunuza widget olarak ekleyebilir, isterseniz  "İçeriği Düzenle" linkine tıklayarak kodları kopyalayıp blogunuzun yönetim panelinde manuel olarak oluşturacağınız widgeta yapıştırabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Güzel ve kolay, ama "Page 1 of 2" şeklindeki kısmı Türkçeleştiremedim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? (http://newworldcodes.blogspot.com/)

    YanıtlaSil