23 Ocak 2013 Çarşamba

Blog Başlığına Gölge Efekti Vermek..

     Blogunuza eklediğiniz yazı başlıklarının gölge efektiyle daha şık görünmesini ister misiniz? Radikal Medya'da da kullandığımız bu efektin, uygulanmış bir başka örneğini buraya tıklayarak görebilirsiniz. Blogunuzun görsel olarak daha şık bir görüntüye sahip olması için bu tür ufak ekleme ve düzenlemeler şart :)

     Şimdi gelelim bu değişikliği nasıl  yapacağınıza; Öncelikle yönetim panelinde Şablon > HTML’yi Düzenle yolunu takip ederek ]]></b:skin> yazan yeri buluyoruz ve aşağıdaki kodu hemen bunun üst kısmına yapıştırıyoruz. Başlığın boyutunu ve rengini, yazı fontunu ve gölgenin rengini/şeklini kendi zevkinize göre değiştirebilirsiniz.

.post-title  { font-size:26px;   line-height:1.2em   margin:0 0 10px 0; text-shadow: 0.02em 0.02em 0.17em #4f5458; margin-bottom:8px; color:#000; font-family:Century Gothic }

2 yorum:

  1. paylaşım için çok teşekkürler, aradığım bir özellikti bu...
    ayrıca sitenizin tasarımını da çok beğendim.
    içeriği henüz incelemedim ve aradığımı bulup kaçacaktım aslında ama görsel olarak etkileyici bulduğum için bir yorum bırakmak istedim :)

    YanıtlaSil
  2. selamlar, düşünceleriniz için teşekkürler. genelde insanlar yorum yazmaya üşenir, dediğiniz gibi aradığını alıp kaçar :) zaman ayırdığını için teşekkür ediyorum.

    zaman buldukça kendi sitelerimde kullandığım eklentileri, kodları ziyaretçilerimle paylaşmaya çalışıyorum. tasarımı beğenmenize de sevindim :)

    YanıtlaSil